Desert breeze

Heeej! 
Jag sitter i sol och skriver. 26 grader varmt, perfekt bris och en starbucks latte. Jag påminner mig själv om lite då och då att jag släpade min resväska i snö bara igår morse! Till och med att plugga blir bättre på en uteservering. 
 
Det är min första dag här, jag flög in sent igår kväll. Egentligen skulle jag landa in vid 6 på kvällen men jag fick en 4 timmars försening på grund av läckande bränsle och byte av flygplan. Som det kan gå, men desto gladare var jag när jag äntligen kom fram! Hoppa in i hans armar. 3 månader sen sists. Jag tror jag kramar honom 20 gånger på en timma och drabbades av en rejäl seperationsångest när han skulle lämna för att åka till jobbet imorses. Men nu plockar han upp mig om ett par minuter, påväg hem från arbetet och vi ska ut och äta. 
 
Jag är här i en vecka. Han kommer jobba de flesta dagar och jag kommer plugga. Men utöver det har vi ett par biofilmer att se och lägenhetsvisningar att gå på. På lördag ska vi antingen ta en tripp till the grand canyon, eller hoppa fallskärm!! Vad det än blir blir det en sjuk dag! Imorgon ska jag träffa min värdfamilj, gud jag längtar ihjäl mig till att berätta att jag förmodligen kommer att flytta tillbaka hit igen! Och till helgen ska jag träffa Emilia, en svensk tjej som har bott här sen ett par år tillbaka också på grund av kärlek. Hon var utbytesstudent, placerad i Arizona precis som jag. Ska bli så kul att träffa henne dels för att jag läst hennes blogg i många år men också för att vi lite följt samma öde. Så nyfiken på att höra vad hon har att säga!
 
Nu fick jag precis ett sms från Wade, han är påväg så jag ska kila! Förhoppningsvis så bloggar jag lite under tiden här :) 
Kram på er
 
 
#1 - Bella

Gud så härligt!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com