Pour some sugar on me

Såhär bra blev min söndag! Jag gick till USA hyllan och tog med mig maple syrup och ett paket pankaksmix hem. Fräste på dem och åt med jordnötsmör, blåbär och sirap. Så gott!! Om jag ska utse det bästa ätbara från USA så är det ju helt klart detta. Den enda restaurang därifrån som jag riktigt saknar är IHOP och de lagar i stort sätt bara pancakes.
Det lusiga är att jag drog med mig min pojkvän till den amerikanska hyllan när han var här och han kände inte igen hälften av produkterna. Ändå går jag dit ibland när saknaden är extra stor. Och jag drar på mig hans t-shirt. Han käns liksom en liten smula närmre då. Och det är exakt vad jag gjort idag. Det har precis gått 2 månder sen vi sågs sist. Men istället för att tänka att vi varit ifrån varandra under så lång tid, så tänker jag att det är 2 månader närmre tills vi ses igen.

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com