A sunday kind of love

Jag minns att jag brukade hata denna dag. Söndagar. Det var alltid då mamma strök kläder, bolibompa var 15 minuter kortare och affärerna var stängda. En lång, tråkig dag där man inte kunde göra någonting. Av någon konstig anlening är det ju alltid som gråast just denna dag. Söndagar för mig är fortfarande en dag då jag inte gör något men idag är jag tacksam för det. Sovmorgon. Pjamasen är på några extra timmar och jag kollar på nyhetsmorgon till sändningsavslut. Tillsammans med kaffe såklart. Den perfekta söndagen för mig innebär äppelpajsbak. Helst en riktig molnig eftermiddag. Joshua Radin i högtalarna. Nä då kan jag verkligen inte klaga.
Lördagar är liksom dagen då jag gör roliga saker. Men om söndagar tycker jag om att bara stanna hemma och mysa. Egentid. Planera och fylla på inför veckan. Kanske kolla en bra serie. Ta ett bad. Avboka träningspass. Avboka måsten. Vad är den perfekta söndagen för er?
Jag tänker att egentligen är det ju inte söndgar, eller måndagars fel om vi hatar dom. Om man inte tycker om en dag så är det helt enkelt för att man spenderar den fel. 
 
Tips på saker man kan göra denna söndag
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com