Take time to make your soul happy

Hej på er!! 
Alltid lika svårt att skriva det här första inlägget när man inte bloggat på ett tag. Hur summerar man upp det viktigaste sen sist? I stora drag. Jag har fått sommarlov och är färdig med 2 år av 3!! Bara en tredjedel kvar. Det känns fantastiskt to say the least! Det har varit ett kämpigt, stressigt men otroligt lärorikt år. Det var året då jag lärde mig att hantera stress. Det var året då jag hittade tillbaka till min styrka igen. Till skilland från förra terminen, så lämnar jag bättre än jag kom. Det är den största bragden. Jag har fått ett sommarjobb som jag ser jättemycket fram emot, jag ska vara stödassistent på LSS boende. Det bästa är att jag ska ha ett jobb där jag får göra något bra för andra. Jag börjar i början av juli. Sist men inte minst, jag har äntligen bokat biljett till min pojkvän i USA. Jag längtar så jag spricker! Blir ni också avundsjuka ibland när ni ser flygplan? Så är jag just nu, jag bara önska att jag satt där uppe och var påväg bort jag också. Men det gör jag snart, nästa fredag reser jag iväg och stannar i USA i 2 veckor. En resa till California är inplanerad och vi ska se lite olika ställen i Arizona. Men det jag längtar mest till är att pussa honom på flygplatsen igen. Den bilden har funnits på näthinnan sen han lämnade, nästan precis 6 månader sen. Jag är stolt över oss som fortfarande står stadiga efter så lång tid. 
Jag har tänkt att blogga när jag är där, det blir som en dagbok för mig. Jag ångrar ofta att jag inte skriver mer för jag vill hålla fast vid alla fina minnen. 

Tjejer, jag hoppas allt är bra med er. Jag hoppas ni har en härlig start på sommaren och massa roligt inplanerat! 
See you soon 
 
 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com