This is a god dream

Here we go again.
Nu är han 14 timmars flygresa bort. 9 271,09 distans i kilometer. 8 timmar tidsskillnad mellan han och mig. När jag vaknar går han och lägger sig. Det gör ont i varje liten cell av mig. Rullar över om morgonen för att pussa honom på halsen men han är inte där. 
Visst låter det romantiskt ändå. En kärlek som är starkare än avstånd och tid. Men jag hade gjort precis vad som helst för att ha tillbaka honom här hos mig igen. Det känns som en otrolig otur att falla för någon som bor på andra sidan atlanten. En saknad som gör fysiskt ont. Men å andra sidan... vilken fin sak det är att ha en människa som är så svår att ta avsked till. Stora krokodiltårar på flygplatsen och hela vägen hem. Jag kastar mig i hans armar nästa gång vi ses igen. Ett halvår tills dess. Det känns som en evighet, men jag intalar mig att "tid alltid går fortare än vad man tror." På julafton gav han mig en diamantring för att försäkra mig om att han kommer tillbaka till mig.
Vi hade 2 veckors quality time här. Huvudstaden, kusten, landsbyggde, Danmark, alla Göteborgs bästa sidor och platser. Jag försökte vara det bästa tour guide man kan tänka sig. Tänk att han lämnade landet för första gången, för mig. Vi kysste in det nya året tillsammans, lovade att hitta honom ett jobb här i 2017. 
Jag är så tacksam. 
 
#1 - Julia

Blir så berörd av det här. Man såg ju redan under ditt utbytesår att där fanns något. Tycker det är modigt att ni vågar satsa, för där är ju något magiskt mellan er helt klart. Nu har jag själv råkat falla för någon sådär lite för långt borta, med en timmes tidsskillnad och annat modersmål. Hade man fått skicka ett mail till dig om saken? skulle bara lite kort vilja få ventilera med någon som är i det och förstår. Helt ok om du inte har tid eller lust! Kram

Svar: Julia, självklart får du skicka ett mail till mig! Alltid. Skriv så mycket eller så lite du vill. Ventilera fritt. Jag är jättenyfiken på din situation, och det är alltid så skönt att prata med människor som är i samma eller liknande sitts. Kram på dig och tack så mycket för dina ord, de värmer :)
Min mail är eiralj@hotmail.com
Eira Ljungberg

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com