Possessions

Amen hallelujah moment! Det känns som ett mirakel att skriva från min dator just nu. Den har haft ett dygn ris-kur och jag har nog spenderat en timme på att försöka få ur alla små korn ur den. Ni förstår, igår hällde jag ett halvt glas vatten över den. 
Jag satt och plugga. Min telefon ringer. När jag sträcker mig efter min mobil slår jag till ett vattenglas. Ut på skärmen, ner i tangenterna. Jag torkar av snabbt. Säger "Åh herregud vilken tur, den lever fortfarande!!" Sen går det två minuter och datorn blir bäcksvart. Jag gjorde det värsta tänkbara i den stunden, jag sätter i laddaren. Att jag inte har lärt mig vid detta laget, två vattenskadade iPhones senare. Sätt för sjutton inte i sladden! Men det gjorde jag. Laddaren lös grönt i två sekunder, sen dog den också. Jag hårtorkade datorn. Ställde den upp och ned. La den på en bakplåt med ris. Plaserade den vid ett elementet. Och sen har jag bett till gud för återupptåndelse. OCH DET GJORDE DEN!! Den är igång igen! Den gör lite konstiga ljud och är långsammare än någonsin. Men när jag tryckte på on-knappen och det där apple ljudet kom igång... änglarsång i mina öron. Usch vad jobbigt det hade varit att få tag i en ny dator, i bästa fall betala självrisk. Hoppas, hoppas, hoppas att den håller sig bra nu. 
 
Jag fattar inte vad det är med mig och elektoniska prylar. Vi är ingen bra match alls. Just nu har jag min fjärde, eller kanske till och med femte iPhone 5. Jag har tappat räkningen. Och det är kameror, iPods, musikspelare som gått sönder. Ändå är jag så kass på att teckna försäkring för jag tänker att "nä det händer väl inget illa. Man måste chansa lite i livet" Haha. Det kanske är dags att komma till självinsikt. När jag köper elektronik är de dömda att bli förstörda. Nästa mobilbyte MÅSTE det bli en vattentålig telefon, och den ska ha full försäkring. Kosta vad det kosta vill. Det blir billigare i längden.
 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com