My heart’s been far from you. Five thousand miles gone. I wanna come near and give you every part of me.

Tiden mellan 16.00 då han vaknar och 23.00 då jag går och lägger mig är "our time". Jag är klistrad till min telefon då. Som tur är har han 30 minuter till skola och jobb, vi facetime:ar alltid när han kör dit och tillbaka. För det mesta blir det mer än så. Jag är alltid lite motstridig när vi måste lägga på. Vi pratar presidentvalet, vardagsting, vilken hund vi ska ha i framtiden. Ibland somnar vi tillsammans med skärmarna på. Mamma sa att vi pratar länge, men jag förstod inte vad hon menade. I min värld var det bara 10 minuter. 
Han är typen som får dåligt samvete när han råkat sova bort för mycket av tiden tillsammans. Ibland ställer han klockan tidigt tidigt så att han kan ringa om morgonen. Säger "I just wanna treat you right baby". Jag älskar att han alltid försöker sitt bästa. Försäkrar sig om att jag kommit säkert hem. Pussar på pannan. När jag hittat något på stan jag gillar så går han i hemlighet iväg och ger det till mig. Jag känner mig tryggare med honom även om han är 9000 kilometer bort. Hemma är hans armar.
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com