I love you to Arizona and back

Det blir konstigt när jag blickar in i framtiden nu för den är rätt så otydligt. För det mesta har jag en klar och tydlig bild av mina mål, och har jag inte det så känner jag mig vilse. Jag ser oss två tillsammans såklart men jag har ingen aning om vart vi kommer befinna oss, när vi flyttar ihop, eller hur allt kommer gå till. Jag vill ha en plan för hur vi får slut på distansen. Dessa frågor går omkring i mitt huvud hela tiden. Han tar examen (i biomedical engineering) nu till maj och tanken är att han temporärt kommer hit för att jobba under tiden som jag avslutar min utbildning. Det är första steget. Men vad händer efter det? 
 
Förmodligen flyttar vi till USA. Möjligtvis till något annat land. Men Sverige är för kallt och Arizona (där han kommer från) är för varmt, så någon av platserna blir det inte. Det känns bra dessutom att börja på noll ihop. Han säger "det spelar ingen roll vart vi bor, så länge jag är med dig" vilket är så gulligt. Jag är nog lite mer oromantisk där. Självklart är platsen där vi bor inte det viktigaste men jag har en del krav, framförallt på vart jag inte hade kunnat tänka mig att bo. Väldigt konservativa samhällen är big no no för mig. Jag håller mig helst från södern. Hög kriminalitet. Och kyla. Jag vill bo åtminstonde nära en större stad, och det är viktigt att det är fint omkring mig. Hade jag fått välja så hade vi ju självklart flyttat till en ö på Hawaii men så blir det nog inte. Vi båda har pratat om att flytta omkring en del. Det återstår att se helt enkelt och det är rätt lång tid tills att det blir verklighet. Ingenting är säkert, det betyder också att vad som helst är möjligt.
 
 Återbesök på vårt High School, 2015
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com