Collectural beauty

Igår fyllde min vackra mamma år. Jag kände detsamma som jag alltid gör. Hon förtjänar en resa , ett hus, en ö. Min lilla studentinkomst räcker inte till för att fira henne som hon förtjänar. Men jag gjorde en lyxfrukost, efter jobbet åt vi middag ute, sen gick vi på bio och såg en av de bästa filmerna på länge. Alltså Will Smith mina kära vänner, vilken helt fantastisk skådespelare och person. He blows my mind every time. Han lyckas alltid spela roller som går rakt in i hjärtat. Pursuit of happiness. Seven pounds. Conscious. (Om ni inte sett dessa... de är ett måste!!) Och nu den senaste "skönheten i allt." Den handlar om en man som förlorar sin son och hur han (med lite hjälp på travel) tar tillbaka viljan att leva igen. 
Så vacker film. Jag vill redan se den igen. Grät flera gånger om. Om du vill se en film som inspirerar så är detta ett tips till dig. Jag älskar sånt som får en att tänka till på hur man lever och hur man spenderar sin tid, och det är vad denna handlar om. Se den snälla, den är värd 2 timmar av ditt liv. (Klicka här för att komma till trailern)
  
"We're supposed to feel. We're supposed to love. And hate. And hurt. And grieve. And break. And be destroyed. And rebuild ourselves to be destroyed again. That is human. Thay's being alive. That's the whole point." 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com