Stora livsval

Det känns som att jag tog ett stort kliv mot vår framtid ihop idag. Jag fick ett erbjudande på en lägenhet i centrala Göteborg. Förstahandskontrakt, 3 minuter från Avenyn. Att få den möjligheten är så stort, för ett par månader sen så hade det inte varit en fråga om saken. Men när fastighetsägaren ringde kändes det som att jag var tvungen att välja mellan ett liv här, eller ett liv där med honom. 
Det blev ett enkelt beslut, jag tackade nej. Och jag tackade ja till att helt lita på oss. Det blev så symboliskt på något vis. Svart och vitt. Jag tackade nej till en drömmig lägenhet men det kändes bara rätt.
Något bättre väntar.

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com