Do not anticipate trouble or worry about what may never happen. Keep in the sunlight.

Heeej på er!
Förlåt för att det står tomt här. Jag har otroligt mycket i skolan och då går all tid och kraft till det - och att hålla mig själv någorlunda sane och på jorden. Under hektiska perioder så behöver jag verkligen mig själv och anti-stress rutiner. Det var ju ett av mina mål för 2017 att just lära mig att hantera prestationsångest bättre. Det blev himla hyckleri att plugga välmående men vara sönderstressad själv och jag fick nog av det. Mitt liv pågår just nu och varje dag är viktig. Förut var mina studier viktigare än hur jag mår men jag har bytt placering på dem nu.  Jag har tvingat mig själv att avsätta plugg-tid för att fokusera på egen-tid (som träning) och jag mår så mycket bättre! Pressen från skolan blir högre men min stress blir mindre. Ibland när den dyker upp så lyckas jag släcka den igen. Jag sover bättre, jag tar tid för vänner igen. Stegvis känner jag mig mer balanserad och stabil. Jag har en check-lista som jag kryssar av varje dag med punkter för att hålla mig mentalt stark, och det är nog tack vare den som jag känner en så stor förbättring. Jag kanske kan dela den i nästa inlägg. 
Jag ville bara säga hej egentligen och berätta att jag skriver så fort det finns rum för det. Förhoppningsvis blir det snart. Nu ska jag sova, så jag kan checka av mina 8 timmar!
Kramar

#1 - Jennifer

Dela gärna listan. Det vore väldigt nyttigt att få lite andra vinklar än de man själv har :)

#2 - Anonym

Åhh vore jättespännande att få ta del av din måbralista!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com