I would like to be known as an intelligent woman, a courageous woman, a loving woman, a woman who teaches by being.

 
Det är sooooool. Och det är lördag. Och jag har gjort smoothie bowls. 
Snacka om bra start på helgen. Hela denna vecka har varit himla bra måste jag säga! Jag hade ju min första coaching med klient i tisdags. Vad vi pratade om är självklart helt konfidentiellt och ingenting jag kommer diskutera i bloggen. Men gud vad kul det kändes att ha mitt första samtal! Det kändes som ett stort kliv på en lång karriär. Äntligen får jag börja öva på hur jag kan bli den bästa coach jag kan bli. Jag ser verkligen fram emot att vara del av min klients utveckling och vill göra mitt allra bästa för att ta henne till höjden. Jag kan ju inte sova om nätterna för att huvudet snurrar med tankar och ideer inför nästa samtal. Det är passion.
Dagen därpå blev jag själv coachad eftersom att det också ingår i min utbildning. Det känns himla lyxigt att det är del av mitt program att få fokusera på mitt eget välmående i 6 veckor. Jag valde att lägga störst fokus på stress, det behöver jag verkligen. Det ska bli spännande att se om det blir någon skillnad! Jag ska dela med mig av alla tips och trix jag lär mig på vägen.
Jag har dessutom fått reda på att jag fått mitt förstahandsval till B-uppsattsen och kommer under hela våren att läsa och skriva om självförtroende. Allting liksom går frammåt just nu och jag känner att jag gör exakt det som jag vill göra. Jag är himla tacksam för det, och faktiskt stolt över mig själv som lyssnar på mina drömmar och går efter dem. Att jag lever som jag lär. 
 
Om ni undrar varför det alltid är en svar fläck på mina bilder så är det för att jag tappat telefonen lite för många gånger
#1 - Ajli Müller

det här verkar underbart :D Smoothiebowls är awesome!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com