Oh, screw beautiful. I'm brilliant! If you want to appease me, compliment my brain.

Woho! Kolla vad jag hämtade ut idag!
När jag gjorde en synundersökning för ett år sedan så blev optikern nästan arg på mig för han undrade vad jag gjorde där. Han konstaterade att jag hade helt felfri syn.
Det var såklart jättegoda nyheter men jag ville ha en anledning att skaffa ett par snygga glasögon! Studier visar att folk i brillor upfattas mer ärliga, trovärdiga, ambitiösa och intelligenta. Mmm ja tack! Glasögon är sexigt för smarthet är av det mest attraktiva som finns! Så jag bestämde mig för att man inte måste ha synfel för att skaffa ett par och beställde oslipade. Måste säga att de får mig att känna mig lite extra skarp!
 
 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com