Hon gör det omöjliga möjligt

Jag såg en så jäkla cool tjej på tv4 morgon när jag satt och drack mitt morgonkaffe imorse.
Mirjana. "Hon bestiger synliga och osynliga berg" stod det. Äventyrare var skrivet under hennes namn. Den här tjejen är alltså blind, höjdrädd och ska bestiga Himalayal! Hon dansar, klättrar, springer trotts en ögonsjukdom som gjort att hon inte kan se någonting sen hon var 10 år. Jag fick rysningar.
Det är i exakt samma tema som det inlägg jag skrev för ett par dagar sedan. Rädsla och hinder är något vi konstruerar själva, och de är definitivt inte till för att leva bakom. Jag blir tacksam in i själen för alla dessa människor som lever som sanna exempel. Ju fler rädslor vi har desto modigare kan vi vara. Ju fler hinder som finns desto större är belöningen. Det största tested är inte om man kan vinna, men om man kan övervinna sina inre utmaningar. Det är den svåraste biten. Så gå inte omkring och vänta på att bli mer självsäker, att göra det man inte vågar kommer ge en självförtroende. Våra svårtigheter kan antingen vara anledning att ge upp, eller vara drivkraften till att lyckas. Mod är ledordet.
 
Klicka på bilden för att se hennes intervju, och gå in och stötta Mirjana på Mirjana's adventures på facebook!
Heja heja heja
 
#1 - Sara Ekman

Shit vad coolt!

#2 - L

Denna tjej är helt underbar! Tränar på samma gym som henne och sprang göteborgsvarvet med henne 2014, hon är grym!!! Fantastiskt att se när människor tar vara på livet, önskar henne så mycket lycka till!!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com