Feel-good strategi #3: Vision board

Jag tacka nej till en fest förra helgen, gick till bokhandeln och köpte ett stort papper, svängde förbi resebutiken och bunkra upp med resetidningar. Gick hem, öppna en flaska vin och gjorde årets vision board. Igår gjorde jag en till med Emelie bara för att det är så kul. Det blir väldigt konkret att se sina annars abstrakta drömmar och aspirationer i bild. Jag märker att mina vision boards ofta går i uppfyllelse, jag tror att de omedvetet sätter sig på hjärnhinnan. Det vi har omkring oss och ser varje dag, har större påverkan än vad vi tror. Det är därför jag aktivt vill få bort budskap som inte är bra för mig och ta in mer utav det som får mig att växa i rätt riktning.
Visionboards blir en tydlig måltavla, en bra påminnelse, och en fantastisk motivation när man har lust att sluta. De blir alltid så fina och livfulla att ha på väggen också! Ska försöka hitta svarta ramar till mina idag. De blev en mix av tropiskt klimat (Hawaii & Karibien), USA, träning, yoga, positiva skönhetsbudskap, mindre stress, vänskap, och en klick female empowerment.

 
 
 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com