I would rather die of passion than of boredom

Jag kom precis hem ifrån första föreläsningen på en ny kurs. Såhär första intrycket känns den kanske inte jättespännande: forskningsmetoder inom kognitiv neurovetenskap - alltså hjärnskanning. Meeh. Teknologi var kanske inte anledningen till varför jag sökte till programmet. Spontant kan jag inte riktigt se att jag kommer använda det i min karriär. MEN kurser har verkligen förvånat mig tidigare, och blivit mycket mer intressanta än vad jag trodde från början. Och det har slutat med att jag har öppnat upp ögonen till helt nya områden och fått nya intressen. Så vem vet! Jag har bestämt mig för att inte döma så mycket utan låta den positivt överraska mig istället. Läraren verkar jättebra och till skillnad från den senaste tentan på 10 gigantiska kapitel, är denna bara på 1. Så det är skönt! Ibland får man ta det onda med det goda, de två nästa kurserna har jag längtat efter hela året. Det är en bra belöning om inte annat! 

Nu ska jag göra det kliniskt rent här hemma hos mig. Min bästis kommer och sover över inatt och då ska det göras fint! Jag vaknade imorse och det kändes som julafton. 
 
 Såhär fin är min kurslitteratur ibland!
 
Och 15 minuter efter jag skrivit detta så tappar jag mobilen i toaletten. Nykter!
Jag bara väntade på att det skulle bli min tur. 
Den ligger nedgrävd i ris nu och jag ber att den vill leka Jesus och återuppstå! (det värsta är att jag glömde sätta tillbaka simkorts-luckan så att telefonen desutom är full av ris haha) Uppdatering följer på detta.
#1 - Sara Ekman

Åh nej hoppas mobilen överlever!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com