Acai Bowl

Lina sov hos mig inatt. Jag mötte henne som en liten hund när hon knacka på min dörr. Hoppa upp och ner så han på våningen under förmodligen undra vad som pågick. Men hon är det bästa jag vet. 
Vi vaknade med solen i ansiktet. Klockan var åtta och himlen var klarblå! Inte ens gryning, det går snabbt nu. Vi gick och kollade lite på bokrean. Sen köpte vi toppings för acai bowls för 200 kr! "All out" sa vi.
Acai bowl blev vår specialite på Hawaii. Gudomligt gott. Vi åkte tvärsöver öarna bara för att leta upp de bästa ställena. Det är som en smoothie på superbäret acai; ett bär så exklusivt att det är olagligt att odla och kan bara köpas i pulver form. Granola, jordgubbar, banan, kokos, honung är standard att ha på toppen. Och det blir lika gott som det ser ut, om inte bättre. Jag vet att ett par ställen har öppnat i Stockholm och går säkert att googla på om man är nyfiken. Annars går pulvret att hitta i hälsoaffärer, blanda med fryst banan (ta av skalet innan du lägger i frysen för guds skull för det glömde jag!) frysta bär, en skvätt honung och kokosmjölk! Din kropp och mun kommer tacka dig. 

Medan vi åt dem satt vi självklart och skrev bucket list till vår nästa resa.
Det bästa med bästa vänner dock. Man har precis lika kul tillsammans på Hawaii som i ens lilla etta.

 
#1 - Josefin Nilsson

Åh vad gott det ser ut!

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com