Vi är helt meningslösa utan varandra

 
Jag tar en titt ut i världen, undrar vad som sker
det är knappt så jag vill tro på vad mina ögon ser.
Men hur mycket hoppet än må svikta, modet än må sina
så är jag av övertygelsen att alla har vi nåt att bringa.
Alla är vi här med ett uppdrag att utföra
det må va ett frö att så eller ett ljus att tända,
allting i syfte att förbättra och förändra.
Allting lika viktigt, ingen sämre än den andra
se alla har vi samma smala väg vi måste vandra.
Se era spegelbilder skulle kunna vara omvända

men i ditt huvud kan du aldrig någonsin se det hända.
Så du skjuter bort istället för att omfamna.
Omedveten om att ditt öde kunde vara det samma
Omedveten om att ditt öde kunde vara det samma.
#1 - Anonym

Bästa sättet att ta död på hoppet?
Träffade en kille, inte jätte mycket men han totally knocked me off my feet. Allt kändes bra och en dag slutade han bara skriva. Jag lever med tron att om man tycker om någon och vill träffa någon -då hör man av sig, simple as that. Men hur får man in det i ens hjärna? Hur tar man bäst död på det lilla hopp som vägrar att lämna?

Jag ska själv ut och resa snart -om 10månader med min bästis och jag är helt utom mig för att jag är så taggad. Dålig timing att träffa denna kille, vi pratade lite om att ev. ses (om båda vill och är singlar etc) när jag kommer hem men att vara fria till att göra vad vi vill när jag är borta. Jag skulle aldrig låta det påverka min resa då jag skulle hata mig själv om jag inte gjorde saker som jag ville eller vara mer reserverad pga någon jag inte ens har. Men slutade han bara från ingenstans. Resan känns som en befrielse och det ska bli så härligt. Att resa är det bästa jag vet.

Men har du något tips på dessa resterande tio dagar?..

#2 - anonym igen

Om 10dagar menade jag såklart, inte månader!! (nu en vecka kvar!!)

Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com