Good friends are hard to find because the best ones are already mine

 
Hej på er!
Åh igår hade jag världens mysdag med mina besties. Vi tog en spontanmiddag ute på kvällen, buffe. Hallå finns det något bättre eller? Man får slänga upp hur mycket godheter man vill på tallriken. Helt genialt. Vi satt där med ljus och dyra vinglas och var återförenade alla tre för första gången på säkert 1,5 år. Och jag tänkte att "detta måste jag ta kort på" för instagram och för er. Men ingen utav oss hade med oss mobilen. Så stunden var helt och hållet vår egen, vilket faktiskt gjorde den ännu bättre. Vi fick göra något så häpnadsväckande som att bara njuta av maten och varandra. Åh vad jag älskar att umgås med vänner som man inte behöver ha något filter med. Inga hämingar och ingenting man behöver hålla tillbaka på. Man känner sig accepterad, förstådd och älskad för ingen annan en den man är. Villkorslös vänskap, inget får mig att känna mig så rik. Och man kan kladda in axlar med mascara fem minuter efter att man kommit in genom dörren för man vet att de bryr sig. Jag behöver inte miljontals vänner. Jag har mina soulmates och om jag har dom så klarar jag allting som livet slänger åt mig. Jag skulle ge hela mitt liv för dem för de ger mig liv.
Och på tal om vänner. Trots att Victoria bor i Stockholm i vanliga fall och jag i Göteborg så saknar jag att ha henne här!! (I miss you Wifey! You go do your thing) Men hon är så jäkla modig. Jag har aldrig hört henne tveka, hon bara kastar sig ut. Helt självklart. My Fearlessia. 

Nu ska jag nana - och imorgon är det dags för partaaaaay, klackar, vin och smokey eyes. Jag älskar hur man live it up och tar vara på tiden när man äntigen är ledig från jobb. Vi hörs imorgon vänner.
Puss på er 

Eira Ljungberg
 

Hemma på min gata i stan

... ser det ut såhär. Detta är min favoritdel i lägenheten, min inspirationshörna. Om jag hade haft en bättre kamera så hade den varit weheartit-worthy. Vision boarden är full med powerladies och resor jag vill åka på, ord att leva efter och saker jag vill förändra. Det är perfekt att plugga till oxh blogga under. Efter att jag gjort den blev det så himla tydligt i vilken riktning jag vill ta mitt liv och nu i efterhand ser jag hur mycket som helt omedvetet slått igenom och som är in the making. Ett himla bra tips för alla som är kluvna över vad de ska hitta på efter studenten.
 
Eira Ljungberg
 

Things I love about autumn

Det börjar bli den tiden på året då jag faktiskt längtar lite efter mysiga filmkvällar, stora koppar te, filtar, och massa härlig catch-up talk till fikor. Visst finns höst-ångesten där och spökar lite, men låt oss se det positiva. Alla fina träd i olika färger, tända yankee candles, rumpvärme i bilen. Man kan sakna sommaren, eller man kan bestämma sig för att göra september, oktober, november att räknas också, ibland får man bara hjälpta till lite extra på traven för att se genom mörkret. Tända ljus och hälla upp ett stort, glas vin och ett långt varmt, bad när man inte kan bada i havet. Vem säger att det inte är minst lika bra? 
Planera en rolig maskerad för Halloween, köpa hem fem stycken 100-pack värme ljus från Ikea, invistera i fina höstkläder, få tag i en riktigt bra bok med goda recept på mustiga soppor. Och gå upp i doften av nybryggt kaffe en kall morgon. Fina handskar, stora halsdukar, stickat och lager på lager. En elegant kappa. Färgen plommon-lila. Att baka äppelpaj när det knastrar på rutan, lukten över hela huset. Hur extra go sängen är om morgonen. Att somna till ljudet av regn. Ha maraton på en bra serie. Fira thanksgiving trots att vi bor i Sverige. Fussy socks på golv-värme. När strömmen går och man får tända ljus i hela huset. Att dricka te och krypa upp i soffan när det åskar. Starbucks pumpkin spice latte. Frostiga fönster. John Mayer. Att värma sig framför en öppen spis. 
Alla pratar om regn som om det är "dåligt väder" men om man ser till att mysa till det så kan det lika gärna vara fint.
 
Eira Ljungberg
 

På Arlanda

Vaknade kl.3 inatt och bestämde mig för att gå upp. Snacka om att vara ready to go! Sen var det bara att ta bilen i soluppgången, få se flygtornet och checka in! Åkte förbi mitt jobb på vägen, den känslan då man inser att man bara drar, finns inget bättre! 
Jag mellanlandar i både London och New York så blir en lång resa..men nu dödar jag lite tid på bästa stället på flygplatsen; Victoria's secret. Sen tänkte jag gå och köpa mig en tidning och äta lite frukost på starbucks. Älskar hur självständig man får vara när man reser, man går liksom runt och gör lite som man vill. 
 
Har snappat lite med familjen i USA! Värdföräldrarna är taggade men syskonen vet ju ingenting! Dom tror att jag ska iväg och jobba nu hehe... Det blir ett galet roligt surprise moment på Austin flygplats sen! Kl.20 landar jag amerikansk tid, kl.3 på natten vår tid... Aja, resa är ju himla härligt ändå! 
Vi hörs när jag är across the Atlantic!! 
 
Victoria Snekkenes
 
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com