On top of the world

Vad har jag gjort i Sverige i 17 år? Att åka iväg känns hittils som det bästa valet jag någonsin gjort. Är det möjligt att allt är precis som jag trodde men ty 1000 gånger bättre efter alla förväntningar jag haft? Jag älskar New York. Energin här är fantastisk! Jag är helt blown away av allt jag sett idag. Har sett mer idag än jag sett hela mitt liv känns det som. Tror jag är född till amerikan. Jag är så glad just nu och full med tankar  och expressions att jag glömmer att äta. Och det händer inte ofta... Men jag har fåt i mig sex and the city "Magnolia Bakery" cupcakes idag och min första starbucks frappe. Alltså, känslan när jag såg New Yorks skyline för första gången.
A M A Z I N G. 
Love and good night from the city that never sleeps

Feeling like dancing in the rain

En sista uppdatering innan jag kryper ner i min hotellsäng. Mm, tror aldrig jag längtat så mycket efter att sova. Har ju dygnat rejält. Till alla som snart också ska iväg - NI KOMMER ÄLSKA DET! Jag är i mitt hemland nu. Allting är amerikanskt, vartenda liten pryl, vartenda människa, gata, skylt, affär, dricka. I'm lovin' it. Dags för sömn som sagt. Imorgon ska jag utforska staden som aldrig sover.

Welcome to the bright life

Fy tusan vad bra jag mår. Jag känner att jag kommti hem. När denna långa, långa dag är över tror jag att jag kommer ha träningsvärk efter att ha lett så mycket. Åh. Jag har det underbart bra här, no hard feeling at all. Nu är klockan. Nu är klockan nästan midnatt i Sverige men jag kom precis upp från hotellets pool (det är supervarmt här) lyssnar på Empire State of Mind med mina roomates och vi ska snart iväg för att äta. Idag är det chill på hotellet som häller, vilket är rätt bra för ja som sagt, klockan är 12 i natten för oss men lite innan 6 här så alla ser lite härligt trötta ut. Imorgon ska vi till, hmm, ja manhattan, central park osv, osv. Bloggar inte mycket när jag är här för jag vill leva livet, inte genom min dator men vi hörs snart igen PUSS OCH KRAM. Hoppas ni har det lika fint i Sverige. Ut och lev med er!

Mitt sista inlägg i Sverige

Snart åker jag! Äntligen. Nu är det bara några timmar bort och det känns så himla stort att jag ibland nästan får svårt att andas. Can't believe this is really happening! Jag har väntat efter den här dagen i mer än ett år, det känns extremt overkligt att det är så nära att jag nästan kan ta på det. Som om jag faktiskt aldrig trodde på att avresan skulle komma en dag. Men imorgon börjar jag leva min dröm. Jag har velat kliva utanför min komfortszon nu så länge att jag faktiskt inte alls känner mig ledsen idag som jag trodde. Bara redo, och excited för att komma iväg och se mer. Jag känner att jag är färdig med mitt liv här för ett tag, färdig med Sverige. Och USA, tänk att jag ska bo där, det är sjukt coolt! Hur saker och ting än blir så kommer jag alltid vara stolt över mig själv som vågade satsa på något helhjärtat och kasta mig ut. Att jag inte blev en av dom som ville iväg men som blev kvar. Jag kom på att om man aldrig tar en risk så riskerar man ännu mer. Om man alltid för det man gjort så får man det man alltid fått. Detta är slutet av ett kapitel, imorgon börjat ett nytt
Välkommen till min blogg! Jag heter Eira, jag är 22 år och bor i Göteborg. Jag är inne på mitt andra år på programmet Psykologisk Coach där jag pluggar positiv psykologi och hjärnan. I min blogg skriver jag en hel del om vad vi kan göra för att må bättre med oss själva, främst genom att boosta självkänsla och självförtroende. Utöver det så delar jag med mig av vardagsliv, tankar, reflektioner, min kärlek för resande, och mitt distansförhållande till en Amerikan. Kontakt mig på: eiralj@hotmail.com